MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hakim Ziyech is verkozen tot beste Marokkaanse voetballer [VIDEO]

10 mei 2016 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechHakim Ziyech is uitgeroepen tot de beste Marokkaanse voetballer ter wereld. Drie jaar achtereen was die prijs voor Medhi Benatia van Bayern München, maar tijdens een indrukwekkend gala in Marokko kreeg Ziyech maandagavond die prijs.

Ziyech werd uitgebreid in de spotlights gezet en was zichtbaar trots op de trofee.

,,Ook omdat de concurrenten niet de minste waren in Europa. Een man als Benatia heeft de afgelopen jaren in de absolute top gespeeld met AS Roma en Bayern’’, aldus de meest waardevolle speler van FC Twente.

Plaats je reactie