MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa: ‘Heb contact gehad met een Nederlandse topclub’

28 mei 2016 | in Sport | Reageer

Mbark BoussoufaMbark Boussoufa won vrijdagavond met Marokko de oefenwedstrijd tegen Congo met 2-0.

De Marokkaans international onthulde na de interland dat hij contact heeft gehad met een Nederlandse club uit de top-drie.

Of het Ajax is, waar hij in het verleden speelde in de jeugdopleiding van Ajax? “Ik denk het niet, met alle respect voor Ajax. Ik heb niet echt contact met zo’n club gehad of wat dan ook. Er is wel contact geweest met een club uit de Eredivisie, de top-drie. Dat was onlangs. Maar goed, we zijn nu hier voor de nationale ploeg. Niet voor de toekomst. Binnenkort hoor je wel wat er met mij gaat gebeuren.”

Plaats je reactie