MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Halal-Jumbo’ opent deuren in Amsterdam

27 juni 2016 | in Economie | Reageer

Jumbo-supermarkt_Jumbo opende woensdag op Plein 40-45 in Amsterdam Slotermeer een filiaal waarin meer dan in welke andere Jumbo de focus ligt op allochtone klanten.

De winkel heeft het breedste halalassortiment van de formule, is de eerste die dagvers Turks en Marokkaans brood verkoopt en heeft de grootste sortering etnisch assortiment. ‘Ik word hier heel enthousiast van’, zegt Islamic Branding Expert Abdelaziz Aouragh met wie Distrifood een bezoek bracht aan de winkel.

Aouragh heeft een duidelijke visie, en steekt deze niet onder stoelen of banken…

Lees het gehele artikel verder op de website van Distrifood.nl

Plaats je reactie