MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Van Boksel nieuwe trainer Magreb’90

07 juli 2016 | in Marokko | Reageer

Aart Jan van BokselAart Jan van Boksel wordt de nieuwe trainer van Magreb’90. De 49-jarige coach volgt bij de Utrechtse 3e divisionist hiermee Alami Ahannach, die vlak voor het einde van afgelopen seizoen vertrok.

Van Boksel begint met een vrijwel nieuwe selectie bij Maghreb. Maarliefst 18 spelers zijn vertrokken en 16 anderen zijn aangetrokken.

Van Boksel (49) was eerder onder meer trainer van ARC uit Alphen en jeugdtrainer bij ADO Den Haag en Sparta Rotterdam. (Bron/ lees verder: RTV Utrecht)

Lees hier een interview van hethaagsamateurvoetbal.nl met Van Boksel.

Plaats je reactie