MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benkirane in tranen na aanslag Medinah

09 juli 2016 | in Maatschappij | Reageer

Abdelilah BenkiraneDe Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane is aangedaan door de aanslagen in Saudi-Arabie. Met name de aanslag nabij Masjid an-Nabawi in Medinah eerder deze week maakte veel indruk op hem.

De premier sprak tijdens een nieuwsbulletin van Al Arabiya over de kwestie maar hield het niet lang droog. Hij legt daarin uit dat hij niet kan begrijpen hoe iemand met gezond verstand zoiets kan doen.

Hij keurt het vermoorden van elk persoon af, of het nou een jood, christen of moslim is. Benkirane vindt het echter moeilijk voor te stellen hoe iemand een aanslag in de ramadan nabij de moskee van profeet Mohammed (vzmh) kan plegen.

Plaats je reactie