MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Amine A. was een voorbeeldagent’

17 juli 2016 | in Justitie | Reageer

PolitieVoor de tweede keer in een jaar tijd is een politiemol aangehouden. Na de zaak met politiemol Mark M., wordt de politie opnieuw in verlegenheid gebracht.

Dit keer gaat het om een 28-jarige agent van de eenheid Den Haag die ervan wordt verdacht informatie te hebben doorgespeeld aan een Marokkaanse drugsbende. Hij zou de leden hebben getipt als de politie bezig was met een zaak over hennepplantages of over drugs-opslagplaatsen, zodat ze hun activiteiten konden verplaatsen.

Amine A., wijkagent in Waddinxveen-Zuidplas, wordt verdacht van corruptie, schending van zijn ambtsgeheim, medeplichtigheid aan inbraken en deelname aan een criminele organisatie. Bij de politie slaat het nieuws in als een bom: A. stond namelijk te boek als een bloedfanatieke agent met een uitstekende staat van dienst…

Lees het gehele verhaal verder op de website van het AD.

Plaats je reactie