MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verzekeringsfraude: drie personen krijgen ongeluk in Marokko

24 juli 2016 | in Maatschappij | Reageer

verkeersongelukken in MarokkoVerzekeraars hebben het afgelopen jaar ruim tien procent meer fraudedossiers gemeld dan in 2014. Dat blijkt uit cijfers die het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit van het Verbond van Verzekeraars eerder dit jaar naar buiten heeft gebracht.

Fraude van verzekerden gebeurt hier in Nederland maar ook door Nederlanders in het buitenland, waaronder in Marokko.

AMWEB.nl bericht over een zaak in Marokko waarbij meer uitkeringspremie wordt geprobeerd te bewerkstelligen door een veel hogere factuur te declareren dan werkelijk kosten gemaakt. De website bericht over een zaak waarbij drie personen reizen met de auto door Marokko wanneer zij achtereenvolgend twee ongevallen krijgen. Door de bestuurder zijn een doorlopende reisverzekering en een SVI (schadeverzekering inzittenden) afgesloten bij verzekeraar ASR…

Lees de details verder op de website AMWEB.nl.

Plaats je reactie