MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoda magazine stopt ermee.

16 november 2016 | in Amusement | Reageer

hoda-magazineIedereen was wit in de glossy’s die Hoda Hamdaoui graag las. Dus bedacht ze een blad voor Marokkaans-Nederlandse vrouwen. Het werd geen succes, schrijft het NRC.

Ze staat zelf op de cover van het laatste nummer: strijdbaar, sterk, bokshandschoenen aan haar handen. Hoda Hamdaoui (Al Hoceima, 1974) begon vijf jaar geleden het eerste lifestylemagazine over Marokkaans-Nederlandse vrouwen: hoda magazine.

Nu, vijf jaar en een flinke stapel hoda’s verder, stopt u. Waarom?
„Ik ben trots op het blad, maar financieel was het geen succes. Ik kan niet van de opbrengst leven. Ik was hoofdredacteur maar moest ernaast ander werk doen om geld te verdienen…

Lees het gehele interview verder op de website van het NRC.

Plaats je reactie