MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cultuur-geld naar Marokko

18 november 2016 | in Amusement | Reageer

TheaterNederland investeert de komende jaren geld in cultuurprojecten in zeven landen ’aan de randen van Europa’ die te maken hebben met grote aantallen vluchtelingen, migranten of jongeren met weinig toekomstperspectief. Een van deze landen is Marokko.

Het gaat om workshops waarin lokale jongeren van verschillende komaf samen muziek, films of games gaan maken.

In totaal gaat het om een bedrag rond een miljoen euro. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie