MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Na een weekje Marokko is Badr Hari klaar voor meer training

20 november 2016 | in Sport | Reageer

badr-hari-1-e1465288250629Badr Hari lijkt helemaal klaar te zijn voor de laatste voorbereidingen op het gevecht met wereldkampioen Rico Vrhoeven. De Marokkaanse Nederlander genoot na een intensieve periode vol training van een weekje Marokko.

“Na een paar dagen rust nu weer aan het werk”, stelde Hari zaterdag op Instagram bij een filmpje met beelden van zijn terugreis.

After some rest days heading back to work. ?? from the ?? to the ??

Een video die is geplaatst door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Het gevecht tussen Hari en Verhoeven vindt plaats in een uitverkocht huis. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor het titanengevecht.

Plaats je reactie