MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kapper Ziyech: hij heeft een gouden hart en nu ook een gouden kapsel

29 november 2016 | in Sport | Reageer

hakim-ziyechHakim Ziyech heeft sinds zijn overstap van FC Twente naar Ajax zich snel aangepast aan het voetbal in Amsterdam. Hij is inmiddels een van de bepalende spelers bij Ajax.

Na zijn overstap heeft hij, misschien minder belangrijk, zijn kapsel veranderd. Velen vroegen zich af waarom hij zijn haar heeft geblondeerd. Zijn kapper heeft nu in de media de gedachte hierachter bekendgemaakt.

Volgens zijn kapper Hanni Hanna, die ook vaste gast is bij andere bekende voetballers waaronder Van der Wiel, vertelt in gesprek met de Volkskrant: “Ik vond bij Ziyech: hij heeft een gouden hart, een gouden linkerbeen, die moet ook een gouden kapsel krijgen. We hebben het rustig opgebouwd met steeds iets meer blond erin. Hakim is hier twee keer per week. Dan gaat het toch hard.”
ziyech

Plaats je reactie