MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Broer terreurverdachte Jaouad: iedereen heeft toch een wapen?

10 december 2016 | in Maatschappij | Reageer

Politie BelgieAfgelopen woensdag is terreurverdachte Jaouad A. (30) in Rotterdam opgepakt. De politie vond een kalasjnikov, twee volle magazijnen met munitie en vier dozen illegaal vuurwerk in zijn woning.

Zijn broer geeft in het Algemeen Dagblad aan dat hij niet onder de indruk is. Want met de aanhouding van Jaouad is volgens hem geen aanslag voorkomen. ,,Iedereen heeft toch een wapen?”

Volgens het Openbaar Ministerie heeft een tip van de AIVD tot de arrestatie van de Rotterdammer van Marokkaanse afkomst geleid. Dat hij een IS-vlag in zijn woning had, ziet justitie als een bevestiging van die verdenking. Zijn broer zegt dat de vlag ergens in de kelder onder een laag stof lag en zegt dat het niet persé een IS-vlag is omdat zo’n vlag veel moslims in huis hebben. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie