MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kamervoorzitter Arib wordt tweede op lijst PvdA

14 december 2016 | in Politiek | Reageer

Khadija AribKamervoorzitter Khadija Arib wordt nummer twee op de kandidatenlijst van de PvdA voor de verkiezingen van volgend jaar, achter Lodewijk Asscher.

RTL Nieuws meldt dat op basis van ingewijden. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem zal in de top tien staan, en waarschijnlijk is er ook een hoge plek voor FNV-bestuurder Gijs van Dijk. Volgende week wordt de hele kandidatenlijst bekendgemaakt.

In september nog werd de Amsterdamse Arib door het Amerikaanse zakenblad Forbes opgenomen in de top tien van meest invloedrijke Arabische vrouwen ter wereld. Arib zit – op enkele maanden na – sinds 1998 in de Tweede Kamer.

Plaats je reactie