MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gemeente Gouda kan komst Tarik Ibn Ali niet tegenhouden

21 januari 2017 | in Maatschappij | Reageer

islamitische-prediker-Tarik-Ibn-Ali-300x165De gemeente Gouda kan zowel stafrechtelijk als bestuursrechtelijk geen verbod opleggen aan de populaire islamitische prediker Tarik Chadlioui, beter bekend als Tarik Ibn Ali, om naar Gouda te komen. Dat zei burgemeester Milo Schoenmaker tijdens de raadsvergadering als antwoord op vragen vanuit de politiek.

Op 6, 7 en 8 januari werden benefietactiviteiten georganiseerd door moskee Assalam in Gouda voor het beoogde islamistische centrum aan de Antwerpseweg.

Tarik Chadlioui is een van de belangrijkste fondsenwervers binnen Europa. Hij is onder veel Marokkanen een populaire imam, die vooral in het Tamazight predikt. (Bron/ lees verder: Goudse Post)

Plaats je reactie