MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech koopt penthouse van 1,8 miljoen in Amsterdam

16 februari 2017 | in Maatschappij | Reageer

ziyechAjacied Hakim Ziyech heeft voor een bedrag van 1,8 miljoen euro een prachtig penthouse gekocht in Amsterdam Zuid. Dat meldt de site Bekende Buren.

Het woonoppervlakte van het penthouse bedraagt 286 vierkante meter. Daar krijgt de Marokkaanse voetballer dan drie slaapkamers en twee badkamers voor terug. Verder zitten er een sauna en een whirlpool gevestigd in het penthouse.

Ook heeft hij vanuit de grote woonkamer (120 m2) prachtig uitzicht over Amsterdam en is er in de kelder nog een eigen parkeerplek voor Ziyech.

Zie foto’s op de website van Bekende Buren!

Plaats je reactie