MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hassan tegen Marokkaanse jongeren: doe je best en wees dankbaar

25 februari 2017 | in Maatschappij | Reageer

Hassan op FacebookEen oproep van de 76-jarige Nijmegenaar Hassan gaat helemaal viral op Facebook. Daarin roept de gepensioneerde mijnwerker (Marokkaanse) jongeren op om hun kansen te benutten en op die manier hun ouders trots te maken.

In de post van Hassan die zijn dochter op Facebook heeft gedeeld, staat dat hij teleurgesteld is in jongeren. Hassan schaamt zich ervoor dat ze radicaliseren of bijvoorbeeld in Opsporing Verzocht belanden.

Het verbaast hem dat dit kan gebeuren in Nederland, het land dat hem en andere eerste generatie Marokkanen goed behandelde.

Plaats je reactie