MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“De strijd van de Rif verdient onze steun”

04 maart 2017 | in Maatschappij | Reageer

Dyab_Abou_JahjahEindelijk, er verschijnen artikels in de Belgische en Nederlandse media over de huidige gebeurtenissen in het noorden van Marokko. Nasser Al Zefzafi, de man die de woordvoerder en eigenlijk ook de feitelijke leider van het protest is, werd geïnterviewd.

Dat betekende een opluchting voor mij, schrijft Dyab Abou Jahjah in zijn Column. Want, gaat hij verder, ik vreesde al voor zijn leven. Ik hoop dat de aandacht die nu rond zijn persoon ontstaat, hem kan beschermen tegenover iedereen die hem op één of andere manier wil neutraliseren.

Het protest in Marokko begon in de Rif-regio

Lees meer op de website van DeWereldMorgen.be

Plaats je reactie