MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sofyan Amrabat wel, Ziyech weer niet opgeroepen

24 maart 2017 | in Sport | Reageer

Marokkaans elftalDat de Marokko-bondscoach Hervé Renard niet zo’n fan is van Hakim Ziyech, is maar weer eens gebleken. De keuzeheer heeft namelijk in zijn selectie geen plaats ingeruimd voor de Ajax speler. Terwijl FC Utrecht-middenvelder Sofyan Amrabat wel wordt opgeroepen.

Renard had 25 spelers opgeroepen voor de interlands tegen Burkina-Faso en Tunesië, maar door blessures heeft de keuzeheer besloten om een beroep te doen op Amrabat. Hij maakte nog niet eerder deel uit van de spelersgroep van Marokko.

Karim El Ahmadi maakt zoals gewoonlijk wel deel uit van de selectie van de Atlas Leeuwen.

Plaats je reactie