MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zege voor Marokko in oefenduel tegen Burkina Faso

25 maart 2017 | in Sport | Reageer

Marokkaanse ploegDe Marokkaanse ploeg heeft gisteren in een vriendschappelijk duel tegen Burkina Faso met 2-0 gewonnen. Dankzij doelpunten van Faycal Fajr en Aziz Bouhaddouz werd het 2-0 voor de thuisploeg.

El Ahmadi begon het vriendschappelijke duel in de basis. Terwijl Sofyan Amrabat van FC Utrecht negentig minuten lang op de bank zat. Ajax-middenvelder Hakim Ziyech was net als voor de Afrika Cup niet opgeroepen door de Marokkaanse Hervé Renard.

Marokko speelt dinsdag vriendschappelijk tegen Tunesië.

Zie hieronder de samenvatting: Marokko vs Burkina Faso

Plaats je reactie