MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Neergeschoten man zaterdag, is crimineel uit Amsterdam

02 april 2017 | in Justitie | Reageer

PolitieDe 26-jarige man die zaterdagmorgen beschoten is in de De Pijp in Amsterdam is een Marokkaans Nederlandse crimineel uit de Diamantbuurt in Amsterdam. Dat meldt dagblad Het Parool.

Volgens het dagblad had de man verscheidene conflicten in het criminele milieu en was hij door de recherche al gewaarschuwd dat er mogelijk een slag op hem wordt gepleegd.

Hij werd rond half zes zaterdagmorgen door twee in het zwart geklede mannen in zijn been geschoten. Pas vanuit het ziekenhuis tipte hij zelf de politie, die nog niets van de schietpartij wist. De man, broer van een bekende kickbokser, wordt volgens anonieme bronnen zelf beschuldigd van diverse gewelddelicten. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie