MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari begint met uitzitten restant gevangenisstraf

04 april 2017 | in Maatschappij | Reageer

Badr HariKickbokser Badr Hari is maandag begonnen met het uitzitten van zijn celstraf. Dat bevestigt zijn advocaat Bénédicte Ficq desgevraagd.

De wegens diverse mishandelingen veroordeelde vechtsporter moet nog iets meer dan zeven maanden uitzitten.

Verschillende bronnen melden dat Badr Hari in het Justitieel Complex Zaanstad verblijft dat in september is geopend.

Plaats je reactie