MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech geeft het op: ik verwacht geen uitnodiging meer voor Marokko

07 april 2017 | in Sport | Reageer

ziyechHakim Ziyech verwacht geen uitnodiging meer te krijgen voor het Marokkaanse elftal zoalng de Hervé Renard de bondscoach is. “Het is iets persoonlijks geworden,” zegt hij tegen de NOS.

Ziyech heeft niet daadwerkelijk bedankt voor de eer, maar verwacht niet te worden opgeroepen voor de interland die Marokko eind mei speelt tegen Nederland.

De 24-jarige middenvelder heeft geen spijt dat hij ooit Marokko verkoos boven een interlandcarrière bij Oranje en kijkt alweer verder. “Ik weet dat een bondscoach meestal niet lang zit, ik wacht dus rustig af.”

Plaats je reactie