MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech geeft het op: ik verwacht geen uitnodiging meer voor Marokko

07 april 2017 | in Sport | Reageer

ziyechHakim Ziyech verwacht geen uitnodiging meer te krijgen voor het Marokkaanse elftal zoalng de Hervé Renard de bondscoach is. “Het is iets persoonlijks geworden,” zegt hij tegen de NOS.

Ziyech heeft niet daadwerkelijk bedankt voor de eer, maar verwacht niet te worden opgeroepen voor de interland die Marokko eind mei speelt tegen Nederland.

De 24-jarige middenvelder heeft geen spijt dat hij ooit Marokko verkoos boven een interlandcarrière bij Oranje en kijkt alweer verder. “Ik weet dat een bondscoach meestal niet lang zit, ik wacht dus rustig af.”

Plaats je reactie