MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sef: zet vraagtekens bij je eigen mening

10 april 2017 | in Muziek | Reageer

Rapper SefBij het werken aan z’n derde soloalbum ‘Excusez moi’ kwam de Marokkaans Nederlandse popartiest en rapper Yousef Gnaoui (32), artiestennaam Sef, erachter dat hij van het puzzelen aan eigen muziek het allergelukkigst wordt. En natuurlijk ook van zijn pasgeboren zoon Aziz.

“Ik heb overal een mening over, en ben niet bang die te geven. Ik ben wel bang om mensen mijn mening op te leggen. Dat wil ik niet. Maar ik weet dat ik wel iets kan toevoegen aan alle meningen, vooral als ze ongenuanceerd zijn,” zegt hij in een gesprek met dagblad Trouw.

Op mijn nieuwe album staat dan ook …

Lees het gehele interview / levensvragen van Sef op de website van dagblad Trouw.

Plaats je reactie