MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

01-09-16 | Reageer | Lees verder »
In het openhartige egodocument Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom thema’s als liefde, relaties en seksualiteit, ontspanning en uitlaatkleppen, status en imago. Maar ook het thema waarom maken sommige jonge Marokkanen radicale keuzes in geloof en misdaad? Daarbij schuwt hij het […]

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dat constante reizen, hoe leuk is het nou als je ook erover blogt?

11 mei 2017 | in Marokko | Reageer

Mohsin op wereldreisGeld verdienen terwijl je ergens op een tropisch strand ligt: een baan als reisblogger lijkt voor veel mensen misschien wel de beste baan die er bestaat. Maar kun je nog wel van een reis genieten als je continu bezig bent met het creëren van content, vroeg MetroNieuws zich af.

Mohsin Amdaouech is door National Geographic verkozen tot populairste reisblogger van Nederland en bekend van zijn Facebookpagina Mohsinopwereldreis.

Hij ging twee jaar geleden op wereldreis nadat hij zijn studie commerciële economie had gehaald. Mohsin had van tevoren gespaard en had niet de intentie om geld te verdienen met zijn reis

Lees het gehele artikel verder op de website van MetroNieuws.

Plaats je reactie