MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voorzitter Marokkaanse voetbalbond: maatregelen treffen tegen Ziyech

25 mei 2017 | in Sport | Reageer

ziyechHakim Ziyech heeft eerder aangegeven niet te willen spelen voor de nationale ploeg van Marokko zolang bondscoach Henrvé Renard het bewind voert. Hij hield zich aan zijn woord, ook nadat hij onlangs een uitnodiging ontving van de Fransman.

De druk om wel voor Marokko uit te komen wordt nu verder opgevoerd door Faouzi Lakjaa, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond. In een interview zegt de voorzitter dat hij er altijd vanuit gaat dat de Ajacied zich in Agadir meldt.

,,Meldt Ziyech zich op 25 mei in Agadir, dan heeft hij dus de uitnodiging geaccepteerd. Doet hij dit niet, dan zullen we andere maatregelen treffen om dit op te lossen. Maar op dit moment mag niemand hem iets kwalijk nemen”, aldus Lakjaa tegen het Marokkaanse medium Hespress (zie video onder, vanaf 47.23). Hij lichtte verder niet toe wat de gevolgen zullen zijn als Ziyech zich niet bij de Marokkaanse selectie voegt.

Plaats je reactie