MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wie is Saïd C. en waarom wil Marokko hem zo graag?

01 juli 2017 | in Marokko | Reageer

hqdefaultDe Marokkaanse Nederlander Saïd C. werd deze week aangehouden na diplomatieke druk van Marokko. Marokko wil C. berechten over een partij drugs dat in Nador onderschept is. Volgens de Marokkaanse autoriteiten zijn die drugs van hem.

Echter, Marokko lijkt serieus C stiekem ook te willen vervolgen voor zijn activiteiten voor de Rif-protesten in Marokko.

Het NRC heeft in een mooi artikel uitgebreid beschreven wie C. is en waarom Marokko hem zo graag wil opsluiten. Lees het gehele artikel verder op hun website.

Plaats je reactie