MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Flatje in Londen kost net zo veel als domein in Marrakech

18 juli 2017 | in Maatschappij | Reageer

MarokkoHet is al langer bekend dat de vastgoedprijzen in de Britse hoofdstad londen soms aardig de pan uit rijzen. De Britse zakenkrant The Financial Times onderzocht wat je in Marokko allemaal kunt kopen voor de prijs van 1-slaapkamerappartement in de wijk Chelsea in het westelijk deel van de stad.

Het prijskaartje van de flat van net geen 50 vierkante meter oppervlakte bedraagt 795.000 pond.

Voor datzelfde bedrag kun je volgens de krant een luxueus domein van bijna 500 vierkante meter kopen in de Marokkaanse stad Marrakech. Goed voor zes slaapkamers, een zwembad en een binnentuin. En dat voor slechts 650.000 pond. Je houdt dus nog meer dan 100.000 euro over voor een dure wagen.

Plaats je reactie