MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Veel negatieve reacties op foto moslima in water pretpark

10 augustus 2017 | in Maatschappij | Reageer

moslimaEen foto van een moslima in een Spaanse pretpark krijgt veel negatieve reacties van mensen die het maar raar vinden dat de vrouw met ‘gewone kleding’ aan het zwemgedeelte heeft betreden. Op de foto is te zien hoe de vrouw in het water zit.

De foto werd afgelopen week gemaakt door ene Gemma Vannini in Caribe Aquatic Park, het waterpark van PortAventura World in Salou. “Caribe Aquatic leek gisteren wel een moskee”, schrijft ze op Twitter. “Ze was volledig bedekt, tot haar oren in het water. Ik heb een klacht ingediend.”

De tweet is inmiddels honderden keren geliket en gedeeld. Veel Twitter-gebruikers vinden dat de vrouw weggestuurd had moeten worden. Sommigen roepen zelfs op tot een boycot.

Plaats je reactie