MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vluchtelingenboot komt aan op druk strand vol toeristen

11 augustus 2017 | in Maatschappij | Reageer

Afrikaanse migrantenDiverse video’s op Youtube en andere sociale media laten een confronterend beeld zien. Temidden van vele toeristen op het strand komt een rubberen boot vol met Afrikaanse vluchtelingen aan op een druk strand in de Spaanse provincie Cádiz, in Zuidwest-Andalusië.

Aan het begin van de middag op woensdag springen tientallen Afrikanen in het water, rennen door de laatste golven alvorens zich op het strand te vermengen met de badgasten en in het achterland te verdwijnen.

De politie was snel ter plaatse, maar toen waren de immigranten al verdwenen. De vluchtelingenboot had de Straat van Gibraltar vanuit Marokko overgestoken en was op het stuk strand nabij Gibraltar gelopen. Op beelden is te zien hoe de migranten de boot uit springen en tussen de toeristen lopen:

Plaats je reactie