MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw illegalen aangetroffen in Marokkaanse bakkerij

09 september 2017 | in Maatschappij | Reageer

BakkerijVoor de tweede keer dit jaar heeft de politie illegale medewerkers aangetroffen bij een Marokkaanse bakkerij in Tegelen.

Donderdag rond 23:00 uur heeft de vreemdelingenpolitie, ISZW en de Belastingdienst een controle uitgevoerd. In de bakkerij werden twee personen uit Marokko opgepakt die geen verblijfsvergunning in hun bezit hebben. Zij worden het land uitgezet.

Eerder dit jaar trof de politie ook al vijf illegalen aan in de bakkerij. De eigenaar van de bakkerij kan volgens de politie een forse boete verwachten. (Bron/ lees verder: Limburger.nl)

Plaats je reactie