MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Over

Maghreb Magazine, onderdeel van de Marokkaanse portal Maghreb.NL, is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken in Nederland bij elkaar brengt en distribueert. Dagelijks worden berichten toegvoegd binnen diverse kanalen van het magazine. Bezoekers kunnen de berichten op de site lezen, maar ook met behulp van een RSS reader binnen halen.

Bericht plaatsen
Je kunt ook je eigen nieuwsbericht op Maghreb Magazine plaatsen. Heb je een bericht dat voor de lezers relevant is, voeg dat dan zelf toe via ons formulier hieronder. Dit bericht wordt door ons bekeken, indien nodig aangepast en/of ingekort en daarna definitief geplaatst.

Meer informatie
Wil je in contact komen met de redactie, vul dan ons formulier hieronder in.

Contactformulier