MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Première afterparty van Het Schnitzelparadijs

28 augustus 2005 | in Film | Reageer

Vanaf 8 september draait de film ‘Het Schnitzelparadijs’ in de bioscoop. Op 5 september beleeft de film haar première. Op die dag is er ook een afterparty van de filmpremière: SchnitzelParadiso. Samen met de acteurs ga je uit je dak bij optredens van o.a. Willy Wartaal en Spacekees. The Partysquad en dj D-Rashid.

Het schnitzelparadijsHet Schnitzelparadijs is een hilarische komedie over Nordip (Mounir Valentyn), een jonge Marokkaanse jongen, met een goed stel hersenen en een veelbelovende toekomst voor zich. Nordip wil echter helemaal niet aan de verwachtingen van zijn vader voldoen en neemt een zomerbaantje als afwashulp in restaurant: ‘De Blauwe Gier’. Daar wordt hij smoorverliefd op Agnes (Bracha van Doesburgh), het nichtje van de eigenaar. De kans op een afspraakje met haar is erg klein, totdat twee zelfingenomen Marokkaanse hulpkoks (Mimoun Oaïssa en Yahya Gaier) Nordip onder hun hoede nemen. Zij leren hem de kneepjes van het vak in de keuken en voorzien hem van handige versiertrucs.

SchnitzelParadiso
Datum: maandag 5 september Locatie: Paradiso, Amsterdam Deuren open: vanaf 22.00 uur Entree: € 11,50 De voorverkoop is nu van start gegaan bij de bekende voorverkoopadressen!

Link: De Telegraaf | Maffe karakters regeren in Het Schnitzelparadijs

Plaats je reactie