MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boukhari terug in selectie Marokko

30 augustus 2005 | in Sport | 2 Reacties

BoukhariNourdin Boukhari kreeg twee weken geleden geen uitnodiging van de Marokkaanse bondscoach Badou Zaki voor de vriendschappelijke interland tegen Togo (0-1 verlies). Maar voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Botswana van komende zaterdag, is hij wel opgeroepen. Samen met Ali Boussaboun (Feyenoord) en Tarik Sektioui (AZ) staat de Ajacied in de basis van de nationale selectie van Marokko. Boussaboun en Sektioui maakten tegen Togo wel deel uit van het team. Ex-RKC-keeper Khalid Sinouh, die momenteel op proef is bij het Spaanse Alavés, maakte tegen Togo geen deel uit van de selectie en werd ook voor het duel met Botswana komende zaterdag, niet opgeroepen.

Er zijn 2 reacties

 1. Maghrebi ana
  31 augustus 2005 om 02:02 uur.

  Boukhari was wel opgeroepen voor de vriendschapelijk wedstrijd tussen Marokko en Togo, maar toen raakt hij geblesseerd en kon niet meedoen aan die wedstrijd.
  Voor wat betreft Boussaboun, ik denk dat hij de beste maar ook de juiste spits die tegen Tunisie ingezet moet worden, Zairi is nooit meer die speler die wat aan de Marokkaanse elftal kan geven, maar ja, de keuzen zijn in de hand van Meneer Badou Zaki.
  Sektioui kan best wel Mouha Yakoubi vervangen, ook Boukhari, El Hamdaoui van Totenham die nooit wordt geroepen ook al hij een Top spitrs is, ik weet t echt niet, en ik begrijp t ook niet waarom zulke spelers die wel in de basis bij hun clubs spelen, en toch bij hun Nationale elfat geen in de ogen van Meneer Zaki”niet kunnen bewijzen” dat ze titulairs verdienen.

 2. SOUFIANE
  08 mei 2010 om 07:39 uur.

  ewa
  shabi

Plaats je reactie