MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hind even thuis in Marokko

31 augustus 2005 | in Muziek | Reageer

HindDe Marokkaanse zangeres Hind Laroussi heeft voor haar nieuwste clip de Zuid-Marokkaanse stad Marrakesh als decor gekozen. In de Telegraaf vertelt de 20-jarige zangeres dat ze eigenlijk haar allereerste clip al in Marokko wilde opnemen. Hind is in augustus bezig geweest met opnames voor de videoclip van haar nieuwe single ‘Give me a sign’.

Het was echt een familie aangelegenheid want haar vader, Mohamed Laroussi, regelde de contacten met de plaatselijke autoriteiten, zuster Mouna danst en choreografeert mee in de clip en oudste zus Imen filmde ‘The making of’ van de videoclip. Gisteren was Hind nog te zien bij het Programma RTL Boulevard. Maandag 5 september is het zover, dan moeten de single en de bijbehoremde clip uitkomen.

Plaats je reactie