MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse atlete niet naar Tilburg

31 augustus 2005 | in Sport | Reageer

ING Ladies RunDe Marokkaanse atlete Asmea Leghzaoui doet zondag niet mee aan ING Ladies Run in Tilburg. De 28-jarige atlete, die in Brabant een aanval wilde doen op het parcoursrecord van 30.59, is afgelopen weekeinde bij een wedstrijd in de Verenigde Staten geblesseerd geraakt aan de rug. Onderzoek heeft uitgewezen dat het om een acute hernia gaat. Leghzaoui moet worden geopereerd. Ze mist daardoor ook het WK halve marathon in oktober in Edmonton.

Dat is jammer want Leghzaoui was, samen met de Europese kampioene veldlopen Hayley Yelling, de Ethiopische voormalige wereldkampioene indoor en cross Kutre Dulecha, één van de toppers in het deelnemersveld.

Plaats je reactie