MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse films op filmfestival

31 augustus 2005 | in Film | Reageer

LES YEUX SECSVan 7 tot en met 11 september vindt het filmfestival ‘Africa in the Picture‘ plaats in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag. Middels filmvoorstellingen, openluchtvoorstellingen en debatten besteedt het festival aandacht aan het Afrikaans continent en de Afrikaanse Diaspora gemeenschap.

Onder de noemer African Diaspora is er een speciaal themaprogramma Maghreb in the Picture opgsteld, waarin bijzondere en spraakmakende Marokkaanse films en documentaires zijn opgenomen. Ook vindt in het kader hiervan een debat plaats: Marokko-Nederland, 40 jaar migratie- in samenwerking met Historisch Platform.

Plaats je reactie