MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Achter de schermen bij Het Schnitzelparadijs

01 september 2005 | in Film, Muziek | Reageer

Het SchnitzelparadijsVanaf vandaag (1 september) kun je op The Box de hele week kijken naar The Making-of ‘Het Schnitzelparadijs’. Het Schnitzelparadijs is een hilarische komedie over Nordip (Mounir Valentyn), een jonge Marokkaanse jongen, met een goed stel hersenen en een veelbelovende toekomst voor zich. De film draait vanaf 8 september in de bioscoop. Drie dagen eerder ligt de titelsong ‘Wat Wil Je Doen?’ in de winkels.

Uitzendtijden:
donderdag 1 sept: deel 1 om 13.00 uur, deel 2 om 20.15 uur
vrijdag 2 sept: deel 3 om 13.00 uur, deel 1 om 20.15 uur
zaterdag 3 sept: deel 2 om 13.00 uur, deel 3 om 19.35 uur
zondag 4 sept: deel 1 om 13.00 uur, deel 2 om 19.35 uur
maandag 5 sept: deel 3 om 13.00 uur, deel 1 om 20.15 uur
dinsdag 6 sept: deel 2 om 13.00 uur, deel 3 om 20.15 uur
woensdag 7 sept: deel 4 om 13.00 uur, deel 4 om 20.15 uur

Eerder kon je op The Box al kijken naar de Making of de videoclip van de titelsong ‘Wat Wil Je Doen?’ met The Partysquad feat. Willie Wartaal, Spacekees, Darryl, Heist Rocka, The Opposites en The Artificials.

Vrijdag 2 september is er een ook speciale aflevering van het radioprogramma WATNOU..?! rondom de première van de film Het Schnitzelparadijs. Raja Felgata en Rinse de Valk van WATNOU..?! waren aanwezig bij een speciale voorpremière van de film naar het boek van Khalid Boudou en spraken met regisseur Martin Koolhoven en met hoofdrolspelers Mounir Valentyn, Mimoun Oaïssa, Yahia Gaier en Bracha van Doesburg.

Plaats je reactie