MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Staatssecretaris EZ naar Marokko

02 september 2005 | in Politiek | Reageer

Staatssecretaris EZDe staatssecretaris van Economische Zaken, mevr. Karien van Gennip brengt in haar hoedanigheid als minister voor Buitenlandse Handel van 6 t/m 8 september a.s. een officieel bezoek aan Marokko. Primair doel van dit bezoek is het intensiveren van de economische betrekkingen met Marokko. De staatssecretaris voert daartoe politiek overleg met haar Marokkaanse counterparts in Rabat en Casablanca.

Aangezien mevr. van Gennip ook verantwoordelijk is voor het bevorderen van de Nederlandse export, investeringen en samenwerkingsrelaties, zal het officiële bezoek worden gecombineerd met een zakenmissie. Tijdens de zakenmissie krijgen deelnemende bedrijven via ‘matchmaking’ de kans om mogelijk interessante handelspartners in Marokko te ontmoeten. Aan de hand van het bedrijfsprofiel en specifieke wensen wordt in de voorbereidingen voor de reis door de EVD gezocht naar potentiële afnemers, agenten, distributeurs of andere samenwerkingspartners.

Plaats je reactie