MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse koning wenst Chirac beterschap

04 september 2005 | in Marokko | Reageer

De Marokkaanse Koning Z.M. Mohammed VI heeft de Franse President Jacques Chirac gisteren een persoonlijk beterschapsbericht gestuurd, naar aanleiding van diens ziekenhuisopname. Chirac werd vrijdag opgenomen na een lichte beroerte. “Het was met groot verdriet dat ik het nieuws over uw ziekenhuisopname vernam. Ik grijp dit moment aan om u, namens mijn Koninklijke familie en alle Marokkaanse inwoners, een spoedig herstel en beterschap toe te wensen” schrijft de Koning in zijn brief. Chirac moet nog zeker een week in het ziekenhuis blijven.
Chirac - Morocco Times

Plaats je reactie