MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B. maakt kans op Kids’ Choice Awards

09 september 2005 | in Muziek | Reageer

Kid\'s Choice Ali B. is één van de genomineerden voor de ‘Kids Choice Awards’ van Nickelodeon. De prijsuitreiking vindt op 15 oktober plaats in Ahoy’ Rotterdam. Tijdens de show komen verschillende artiesten langs om de kids in het publiek te vermaken. Behalve Ali B gaat het onder meer om Brace, Yes-R, Jan Smit, Kus en Lange Frans en Baas B.

De winnaars van de ‘Kids’ Choice Awards’ zijn genomineerd en worden gekozen door kinderen. Het hoogtepunt van de uitreiking is de zogenoemde ‘Slime’, waarbij de sterren worden overgoten met liters slijm.

Plaats je reactie