MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Officiële opening Kunstmarokkanen Rotterdam

12 september 2005 | in Kunst | Reageer

Na een intensieve voorbereidingstijd gaat op vrijdag 16 september het project Kunstmarokkanen officieel van start. De tentoonstelling in Rotterdam vormt het begin van een landelijke tournee langs zeven grote steden en wordt geopend door Charlotte Huygens, conservator Wereldmuseum Rotterdam.

De eerste editie van Kunstmarokkanen vindt van 17 september tot en met 2 oktober plaats in het voormalig IMAX-Theater aan de Leuvenkade 75-77 te Rotterdam (ingang kade/waterkant). Deze locatie is een vervanging van Locus010, welke door onverwachte omstandigheden niet beschikbaar is voor deze expositie.

Op vrijdag 23 september om 19.00 uur is er het eerste debat van Kunstmarokkanen in het voormalig IMAX-Theater. Dit debat, onder leiding van Tarik Yousif, heeft als thema ‘Rotterdam als stad van trendsetters’. Naast enkele van de deelnemende kunstenaars zullen diverse (lokale) vertegenwoordigers uit de politiek, kunst en zakenwereld hun opwachting maken.

Plaats je reactie