MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Project Ramadan en medicijnen

13 september 2005 | in Geloof | 2 Reacties

Ramadan medicijnenIn verband met de komende periode van vasten bieden de Rijksuniversiteit Groningen(RuG), SAL apotheken en de Stichting ter ondersteuning van de gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening (STIOM) ook dit jaar informatie aan over medicijngebruik tijdens de Ramadan. Het project ‘Ramadan en medicijnen’ draait momenteel op verschillende plaatsen in Nederland en heeft als doel vermindering van onjuist en risicvol medicijngebruik tijdens de Ramadan.

Speciaal hiervoor is een website in het leven geroepen: www.ramadan-medicijnen.nl. Op deze site staat beknopte informatie over de vastenperiode, de achtergrond van de Ramadan en over de Ramadan in combinatie met medicijngebruik. Deze informatie is geschreven voor zorgverleners die onvoldoende kennis hebben van de ramadan en consequenties voor de gezondheid.

Er zijn 2 reacties

  1. mohamed k
    17 september 2005 om 01:26 uur.

    oh waarlijk, de islaam is de ware weg

  2. tilly
    25 september 2005 om 10:13 uur.

    wat een simple statement, wat heeft dat nu met medicijnen te maken.?

Plaats je reactie