MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amsterdamse huizen in Marokko

14 september 2005 | in Maatschappij | 1 Reactie

LaracheIn het Noord-Marokkaanse Larache werd gisteren symbolisch de eerste steen overhandigt aan de toekomstige bewoonster van een door Amsterdam meegefinancierd huis.
Burgemeester Job Cohen, die op werkbezoek in Marokko is, gaf daar het startsein voor de bouw van de tweede fase van het bouwproject. In totaal komen er 74 huisjes voor uit de krottenwijken afkomstige bewoners van Larache. Inmiddels zijn zo’n veertig huisjes klaar. Voor de bouw heeft Amsterdam in totaal 150.000 euro uitgetrokken.

Lees ook: Verslag bezoek Cohen aan Marokko

Er is 1 reactie

  1. marjoleintje
    04 augustus 2015 om 10:50 uur.

    gotver en ik woon nog steeds op een super rottig gehorig appartementje omgeven door hardpratende schijt aan alles hebbende buitelanders gotverdomme en voor mij is er geen ander huis en vooor heel wat nederlanders ook niet!!dit is toch niet te verteren?????

Plaats je reactie