MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

HASAM opent school in Marokko

14 september 2005 | in Maatschappij | Reageer

AardbevingMet geld uit Bergen op Zoom wordt vandaag een school in Marokko geopend. Een delegatie van de stichting Hulp Aan Slachtoffers Aardbeving Marokko (HASAM) is maandag jl. vertrokken om daarbij aanwezig te zijn.

Anderhalf jaar geleden werd de Noordkust van Marokko getroffen door een aardbeving. Stichting HASAM haalde daarna ruim 10.500 euro op in Bergen op Zoom om de bevolking daar te helpen. “Een deel van het geld is naar de bouw van de school Mohammed V in Al Hoceima gegaan”, meldt de stichting.

Plaats je reactie