MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voorzitter Europees parlement in Marokko

14 september 2005 | in Politiek | Reageer

Minister President van Marokko, Driss JettouJosep Borrell, voorzitter van het Europees Parlement (EP), is vandaag begonnen aan een tweedaags bezoek aan Marokko. Het EP wil de betrekkingen met het Marokkaans parlement verstevigen. Borrell zal gesprekken voeren met Abdelwahad Radi, voorzitter van het Marokkaanse huis van afgevaardigden, en leden van diverse comissies waaronder die van buitenlandse zaken, Nationale veiligheid en Islamitische zaken.
Borrell ontmoet deze dagen ook de Minister President van Marokko, Driss Jettou (foto), en Mohamed Benaissa, Minister van Buitenlandse Zaken.

Plaats je reactie