MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verbroedering via voetbaltoernooi

15 september 2005 | in Maatschappij, Sport | 3 Reacties

Voetbal Jonge Marokkaanse en joodse Amsterdammers zullen op zondagmiddag 25 september tegen elkaar voetballen. Het verbroederende voetbaltoernooi wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden in stadsdeel De Baarsjes.

De vriendschappelijke wedstrijd wordt omgeven door activiteiten. Na het voetbaltoernooi en voor het nuttigen van een speciale koosjere en/of hallal maaltijd kan worden genoten van diverse dj’s. Ook zijn er optredens van breakdansers, wordt er een modeshow gehouden en kan de jeugd meedoen aan een rapwedstrijd.

Er zijn 3 reacties

 1. ap
  16 september 2005 om 07:29 uur.

  dit is heel goed, maar zijn er wel veel jonge joodse amsterdammers…….

 2. ap
  16 september 2005 om 07:29 uur.

  goed

 3. Abdullah
  22 september 2005 om 01:59 uur.

  ik denk ze niet eens durfen opdagen die mocro’s uit west gaan zeker rellen daaro

Plaats je reactie