MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse Bad Brya op TV

18 september 2005 | in Media, Muziek | 12 Reacties

Bad BryaDe Marokkaans-Nederlandse vrouwelijke rapper Bad Brya, wordt de vaste rapper voor het jongerenprogramma Shoot. Bad Brya oftwel Maryam Merabet staat op dit moment nummer 1 in Marokko met haar single: On My Way. De Amsterdamse begon op haar 15e met het schrijven van raps. In 2003 won de Best Talent Award 2004 en Noord-Hollands glorie 2004.

Shoot is het jongerenprogramma van de regionale zender RTV Noord-Holland en wordt gepresenteerd door Abdellah Dami en Mirella van Markus. In een interview met Novum Nieuws vertellen de presentatoren dat het programma een week lang helemaal in het teken staat van Bad Brya. Haar nieuwe videoclip ‘On my way’ beleeft zaterdag dan de Nederlandse première. De single vertelt het levensverhaal en de toekomstvisie van de 21-jarige rapper. “Zij verloor haar ouders op jonge leeftijd en heeft haar drive in haar muziek gevonden”, alus Abdellah Dami.

Er zijn 12 reacties

 1. ghetto
  18 september 2005 om 08:25 uur.

  klasse dan !!!

 2. freakie_rifie
  19 september 2005 om 05:06 uur.

  leer toch een normaal vak joh 🙂

  marokkanen die rappen!
  dat die blanke eminem rapt is al erg genoeg, maar dat een marokkaanse meid ook probeert te rappen… psssss

 3. mohamed
  05 oktober 2005 om 11:53 uur.

  salu a tou je sui de france de clermont-fr. bad brya ta musique est tro tro bien , moi est mes pote ons arive pas a trouvé ton album. alor jéspér que tu va sortir un album an france.? . bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bad brya

 4. Syntax
  01 november 2005 om 10:13 uur.

  Bad Brya is de shitt… Haar lyrics zijn supergoed, ze heeft een coole stem en flow en ze is een schat
  Ik ga haar binnekort ontmoeten wss, kan niet wachten!!

 5. Aziza
  09 december 2005 om 01:56 uur.

  BAD BRYA, jij bent tha vrouw. Ik heb egt RESPECT 4YU!!! Insallah kom je erg ver als MC_female in de toekomt.
  peace from me Aziza

 6. leipe-ctje
  20 december 2005 om 12:28 uur.

  vooorrrrrrrr jou heb ik wgn respect on my way doet gewoon
  insha allah kom je heel ver
  masalama

 7. yassine
  06 januari 2006 om 01:10 uur.

  saluuuuuuuuut!!
  bad j’ai l’honneur de vous ecrire mais bon vous avez fait une belle chansons un styl que j’aime moi je suis un jeune rappeur marocain mais je trouve meme pas les moyen de travaille si tu pourez m’envoyer seulement un program d’enregistrement sur qui je px travaille commme **cool edit pro** je serai tres tres content by

 8. ronaldo from morocco
  12 januari 2006 om 03:13 uur.

  wat breng je de mensen bij? dat vrouwen moeten doen wat jij doe? dat daat het juiste is wat een vrouw moet doen?
  Eminem was een sukkel die niets te verliezen had en geen andere keuze had dan zo bekend te worden, hij heeft zijn roem te danken aan zijn slechte opvoeding. ben jij slecht opgevoed? ga je rappen over hoe de batata wordt gebakken, of de ezel die 60 per uur haalt op de weg naar benden, of hoe je het best een tagin maakt? hahahahaahahaha
  mohiem dit is geen werk voor marokaanse vrouwen

 9. BITCH
  09 januari 2007 om 08:50 uur.

  ronaldo from morocco jij praat egt onzin meen het slaat gewoon nergens op wat je nu zegt; alsof een vrouw zehma niet kan rappen/of ze is daar te min 4 tazzz 3liek gozer je moet weten dat BAD BRYA gewoon tha illest chicka is en dat haar teksten vele mensen inspireren duss F#CK OFF Flikker ga maar lkkr een leven zoeken ofzoo HAter dat je bent tfoeee………..

 10. Schijt aan de wereld
  11 maart 2007 om 10:23 uur.

  Mohim, ik vind je gewoon gruwelijk!!
  Laat je niet afzeiken door zieke figuren die geen leven hebben. Jouw nummer is gruwelijk, wallah respect. Als jij geen broer hebt, dan wil ik best wel een broer voor je zijn. M.a.w. je bent nooit alleen, kom een keer langs wat eten, oh ja, maak je niet druk ik kook wel voor je 🙂

  Ronaldo, wat breng jij mensen bij, dat jij je dochters met niqaab laat rondlopen, dat ze niet slimmer zijn dan een schaap ( die jij hebt geklaard ) en dat je moeder een werkster is zonder een mening en dat jij geboren bent op basis van het feit dat je vader geen schaap in de buurt vond?

  Sorry, kon het niet laten….

 11. ..........T
  27 juni 2010 om 09:22 uur.

  Ik vindt dat ze echt flow heeft. En ik vindt dat iedereen moet doen wat hij/zij wilt. Dit meisje is er goed in en doet iets wat haar passie is… hmm wat is mooier?
  Teminste doet ze echt wat ze wilt.. Ik vindt het knap…

  petje op meis.

  Keep on doing what you do!

  En let niet op andere mensen die zullen altijd praten…

 12. ..........T
  27 juni 2010 om 09:23 uur.

  correctie; petje af bedoelde ik

Plaats je reactie