MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Handelsdelegatie Marokko positief ontvangen

19 september 2005 | in Economie | Reageer

De Marokkaanse overheden en media hebben zeer positief gereageerd op het bezoek van een Nederlandse handelsdelegatie onder leiding van Staatssecretaris van Gennip aan Marokko die van 5-9 september plaatsvond. Het thema van het bezoek was “Samen ondernemen”. Tijdens de missie zijn verschillende samenwerkingsverbanden ondertekend en zijn goede perspectieven geschapen voor toekomstige samenwerking.

Volgens de Marokkaanse Minister van Financiën heeft Marokko de weg nu vrij gemaakt voor Nederlandse investeerders en wordt uitgekeken naar een vruchtbare samenwerking. Voorts is de boodschap van de Staatssecretaris mee te willen werken aan de rurale ontwikkeling en het stimuleren van ondernemerschap overgebracht. Op de website www.hic-marokko.nl staat een uitgebreid verslag over de reacties van Marokkaanse media.

Plaats je reactie