MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Schnitzelparadijs is Gouden Film

19 september 2005 | in Film | 5 Reacties

Het SchnitzelparadijsHet Schnitzelparadijs is binnen twee weken ‘Gouden Film’. Sinds de première op 8 september heeft de film al 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Vandaar dat het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film de Gouden Film toekennen aan de komedie van regisseur Martin Koolhoven. Hij geloofde wel in Het Schnitzelparadijs, maar de toekenning van de Gouden Film overtreft zijn stoutste dromen.

De Kristallen Film, Gouden Film en Platina Film worden toegekend aan Nederlandse films. Het behaalde bezoekersaantal tijdens de bioscooproulatie is bepalend voor de toekenning van de prijzen. De Gouden Film en Platina Film, die kunnen worden toegekend aan speelfilms en aan documentaires, worden uitgereikt op het moment dat een film respectievelijk 100.000 en 400.000 bezoekers heeft getrokken.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Marokkaanse schrijver Khalid Boudou en is te zien in 57 bioscopen.

Er zijn 5 reacties

 1. has
  20 september 2005 om 12:04 uur.

  Schnitzelparadijs is zeker aan te raden 🙂

 2. radja
  20 september 2005 om 02:57 uur.

  Hallo

  Ik wil alleen ff kwijt ik de film gezien, ik heb echt dubbel gelegen.
  zo top, zo goed gespeeld, mijn complimenten aan de hele crew

  gr radja

 3. freakie_rifie
  21 september 2005 om 01:33 uur.

  ik ga wel kijken met suikerfeest 🙂 🙂
  wordt een gezellige boel, maar niet heus

 4. Abdel
  22 september 2005 om 09:41 uur.

  Met Suikerfeest bezoek je je familie niet de bioscoop

 5. mohamed k
  23 september 2005 om 12:11 uur.

  anyweay, ik ga toch kijken met suikerfeest, hahahahhaha, gezellig

Plaats je reactie