MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Optreden Marokkaanse Luchtmachtkapel

20 september 2005 | in Muziek | 1 Reactie

La Musique des Forces Royales Air du MarocVoor het eerst in de geschiedenis zal de Marokkaanse Luchtmachtkapel onder de titel ‘La Musique des Forces Royales Air du Maroc’ deelnemen aan de Nationale Taptoe. De voorstellingen van de Nationale Taptoe 2005 zijn van woensdag 28 september tot en met zondag 2 oktober te zien in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.

Voorafgaand aan de Taptoeshows is de Marokkaanse Luchtmachtkapel al twee keer in ’s-Hertogenbosch te zien tijdens gratis toegankelijke optredens. Het orkest neemt op zaterdag 24 september deel aan de Streetparade die tussen 14.30 en 16.00 uur door de Bossche Binnenstad zal trekken. Op zondag 25 september verzorgt de Marokkaanse Luchtmachtkapel een speciaal openluchtconcert ter afsluiting van de Open Dag in het Paleiskwartier. Dit concert op het Leonardo da Vinciplein, direct achter het station, begint om 15.30 uur.

De Luchtmachtkapel brengt een gevarieerd repertoire bestaande uit Marokkaanse -, licht klassieke en populaire muziek.

Er is 1 reactie

  1. freakie_rifie
    21 september 2005 om 01:31 uur.

    leuk!!!!
    marokko kan zich beter ergens anders op concentreren dan een beetje zitten blazen op trompetten.

Plaats je reactie